Garantie

Zeker weten dat uw toestel in goede handen is? 

Als u kiest voor het gebruik van originele of AAA+ onderdelen, dan krijgt u van Profphone hier 3 of 6 maanden garantie op!

 

Gratis ophaal- en aflever-service

Er drijft momenteel zo’n 800 miljoen ton aan plastic in de oceaan. Schrikbarend veel! Wij willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit aantal niet toeneemt (en het liefst zelfs verminderd!). Daarom kiezen wij ervoor om alle gerepareerde devices in 100% gerecycled plastic te verpakken. Wij kopen dan ook geen nieuw plastic verpakkingsmaterialen in. Hiermee zorgen wij voor een aanzienlijke afvalvermindering en stoppen wij nieuwe aanvoer van plastic.

ESD-safe

Stel je voor: Je laat even snel je toestel bij iemand repareren en vergeet te kijken of ze beschikken over het ESD-safe keurmerk. Een paar maanden later vertoond je toestel al technische mankementen. Helaas, je toestel is blootgesteld aan ESD en nu dus blijvend beschadigd.

Elektronica componenten worden steeds gevoeliger voor statische ontladingen ook wel ESD “Electro Static Discharge” genoemd. Om deze ESD ontladingen te voorkomen werken wij ESD veilig. Wij werken met ESD-veilige apparatuur en zelfs onze vloeren zijn ESD-veilig.

Uitsluitend originele onderdelen

Stel je voor: Je laat je toestel bij iemand repareren en hij zegt: “Ik kan het super goedkoop voor je repareren”. Jij niet wetende dat er namaak onderdelen worden gebruikt. Garantie wordt er weinig of niet door hen gegeven en de fabrieksgarantie is vervallen omdat er geen originele onderdelen zijn gebruikt.

Profphone werkt uitsluitend met originele kwaliteitsonderdelen. Zo kunnen wij u levenslange garantie aanbieden. Originele onderdelen en levenslange garantie; een betere deal ga je niet vinden!

Gecertificeerde technici

Bij Profphone wordt de reparatie van je toestel door een gecertificeerde technicus uitgevoerd. Zij beschikken over gespecialiseerde kennis van het toestel en werken met de meest moderne en professionele apparatuur. Daarnaast houden onze technici je bij elke stap gedurende de reparatie op de hoogte.

Back-up service

Stel je voor: je toestel valt in duizend stukken, je toestel bevat opeens een virus of je wist per ongeluk de map met alle foto`s van de vakantie met je geliefde.

Daarom bieden wij de Profphone  Back-up Service. Zowel je interne als externe geheugen worden gekopieerd. De simkaart en het telefoongeheugen worden 1-op-1 overgenomen. Je contacten, berichten en e-mails zijn dus veilig. Het kaartje waar de back-up op wordt geplaatst krijgt u netjes toegestuurd.

Gratis diagnose

Stel je voor: Je toestel is stuk en je weet niet of hij nog wel gerepareerd kan worden. Wat je ook niet wilt is dat je hoge kosten moet betalen terwijl je niet zeker weet of je toestel het wel waard is.

Profphone biedt je een snelle diagnose aan op basis van een uitgebreid onderzoek. Zo kunnen wij voor je uitzoeken of je telefoon nog gerepareerd kan worden en wat dit gaat kosten. Mocht het onverhoopt zo zijn dat de kosten voor herstel hoger zijn dan de waarde van je toestel, dan hoef je ook geen onnodige kosten maken: wel zo eerlijk toch?